Om oss

Oslo Seilskole ble startet opp under navnet "Yacht Partner" våren 2003 av instruktør og daglig leder Gunnar M. Haldorsen.

Det var etter en halv jordomseiling, som skipper på en 60 fots skute, at Haldorsen tok initiativet til å forme et kursopplegg basert på de erfaringer han har gjort seg gjennom mange år med seiling.

Etter en forsiktig oppstart første året gav deltakerne så mange positive tilbakemeldinger at det var grunnlag for å satse videre og å utvikle et mer effektivt og gjennomtenkt kursopplegg.

Vi har nå blitt en god gjeng med ivrige og erfarne seilere som ønsker å dele av våre erfaringer for å hjelpe folk i gang med seiling og båtliv.

Gunnar M. Haldorsen
Daglig leder Gunnar M. Haldorsen trives godt på svai.

Kontaktinformasjon


Oslo Seilskole AS

Kontoradresse:
Munchs gate 9
0165 Oslo

Postadresse:
Boks 8725 St. Olavs plass
0130 Oslo

Telefon/mobil: 46 77 85 00 (daglig leder)
Mail: post @ osloseilskole.no
...............................................................................................................................................................

Noen av Seilskolens instruktører

Instruktør Gunnar M. Haldorsen (40) Gunnartok initiativet til å starte seilskolen etter å ha seilt halve jorden rundt. Av formell kompetanse er han Fritidsbåtskipper og sensor for båtfører-prøven. "Hadde jeg tatt et seilkurs før jeg begynte å seile ville det ha spart meg for mange typiske begynner-tabber. Nå ønsker jeg at elever ved seilskolen skal få dra nytte av min erfaring.”

Instruktør Atle (41)
Atle er kanskje en av våre mest ydmyke og avbalanserte instruktører, som på en behagelig måte forklarer hva som skal gjøres og hvorfor. Han har seilt egen båt langs norskekysten noen år, og vet godt hva han snakker om når han hjelper deg med å få taket på alt du skal lære på et seilkurs - eller på båtførerprøven.

Instruktør Vidar (40)
Vidarer alltid skikkelig til stede i det som skjer, han er en energisk og våken kar. Vidar har mye erfaring med seiling og båt, og kan flagge med å ha egen seilbåt både i Norge og i Sverige. Han er lett på foten og sørger for at det blir en effektiv økt med undervisning. Han gjør seiling til en lek!

Instruktør Daniel (40)
Danielhar vært skipper på mange forskjellige båter i Norge, Sverige og Middelhavet, og har nok en spesiell evne til å klargjøre båter og å planlegge seilasen og undervisningen - som den ingeniør og konsulent han også er. Daniel er en dyktig og trivelig kar!

Instruktør Kristoffer (41)
Kristoffer er en av Norges mest harbarkede seilere, i det at han antakelig er den eneste som bor i båt året rundt - på bøye - flere år på rad! Hvem slår den?
Kristoffer er en likandes kar, en omgjengelig og sympatisk seiler, som passer på at du får med deg viktige detaljer når du står til rors. Han underviser både på seilkurs og båtførerprøven når han ikke er på jobb som dataingeniør.

Instruktør Christian (35)
Christian vokste opp på et båtbyggeri drevet av sin far. Han lærte seiling i ung alder. Christian har et meget behagelig vesen, og er lugn og presis når han går igjennom dagens program for et seilkurs. Han instruerer mest i Kroatia da han ellers er travel som lege og nybakt småbarnsfar i hverdagen.

Instruktør Eirik (26)
Eirik er kanskje den av oss som seiler raskest i en evt. konkurranse; han har vokst opp med seiling og regattaer, og har for vane å seile med en av vinnerbåtene i Færderseilasen. Her er det mye å hente for dem som er heldige å få Eirik som instruktør.

Instruktør Jon Audun (40)
Jon Audun begynte med seiling i 12-års alderen, og krysset tidlig Skagerrak i egen båt. Han er en populær instruktør og grundig og gjennomtenkt i måten å forklare ting på. Med Jon Audun som kursleder vil du få en svært positiv opplevelse av og i læreprosessen.

Instruktør Jørn (43)
Instruktor Jørn har bakgrunn som fritidsseiler, lærer og proffesjonell styrmann. Han har seilt båter i mange størrelser, jobbet som skipper på seilskuter i Oslofjorden, vært et år på Christian Radich og jobber for tiden som lærer. Det er Jørn som kommer med flest "gullkorn", som den reflekterte og erfarne sjømann han er.

Presentasjon av flere instruktører kommer...

 Du er nå nederst på siden