Referanser og positive tilbakemeldinger

Vi har mange trivelige og artige personer og selskaper på vår kundeliste. Konsulentselskaper, advokater, forsvaret, div. andre bedrifter, tidligere statsministers datter (!), kongens tjenestefolk m. fl. har tatt kurs eller leid båt hos oss.
Vi får mange positive tilbakemeldinger på kursene og gjengir bare noen av dem her:

"Hele kurset virker gjennomtenkt og seriøst. Jeg er totalt sett veldig fornøyd!"

"Hei! Var deltaker på seilkurset og vil i den anledning skryte av opplegget og instruktøren, dette var helt topp! Det innbyr mildt sagt til mer seiling :-)"

"Mannen min var riktig imponert over alt jeg hadde lært (…) Vi dro fra nye Bavariaer. VELDIG FORNØYD!!!"

"Takk for en fantastisk helg på Videregående seilkurs. Kurset ble avholdt på en meget profesjonell og hyggelig måte, og utbyttet ble kanonbra! Heftig seilevær, med solide utfordringer og profesjonell veiledning har gitt meg unik erfaring jeg kommer til å ha stor bruk for."

"Instruktøren var perfekt (!), lærte oss opp i basic seiling og ikke for stressende, flink til å lære bort, og båten var kjempefin"

"Jeg er veldig glad for at jeg tok kurset"

"Kona og jeg er veldig fornøyd med kurset. Vi hadde en meget god instruktør. Til høsten reiser vi til Kroatia for å leie båt på egenhånd. "

"Som sagt før, så takk for to særdeles hyggelige og lærerike dager på videregående kurs. Er nå i Strømstad og skal på seiltur i en Dufour 34."

"Jeg lærte veldig mye. Seiltur på leid båt gikk som en drøm!

"Kurset var rimelig. Koste meg hver dag i båten! Rolig og flink instruktør."

"Veldig bra kurs med fokus på de viktige tingene. Veldig behagelig og dyktig instruktør!"

"Heisann! Tusen takk for et fantastisk flott kurs, og en flott aktiv-opplevelsesferie og menneskestudie :-)"

"Solid opplegg. Fint med intruktør som "ånder for seiling" og har mye erfaring."

"Hei! Veldig bra kurs. Været var som det skal på vidregående kurs; Hardt... (så vi 16 m/s tro?) :-) Instruktøren kjører en stil som passer veldig bra på videregående kurs. Knuter og nødmanøver ble terpet som det skal. Jeg er veldig fornøyd med Oslo Seilskole."

"Jeg var veldig godt fornøyd med kurset. Jeg lærte mye, og det svarte absolutt til mine forventninger. Ville også gi Oslo Seilskole honnør for blekka dere sendte oss i posten. Både faren min og jeg fikk mye mer ut av det heftet enn seilbøker vi har kjøpt. Oppmuntrende, pedagogisk, tydelig og ikke minst: ikke svartmalende, snarere forenklende og positiv i tonen. Bra!"

"Takk for flott opplegg med kurset i Kroatia! Vi hadde jo en fantastisk flott og minnerik tur, som du vet! Dette var et klart høydepunkt av opplevelser fra i fjor sommer og høst. Jeg er sikker på at jeg har samtlige med meg når jeg gir instruktøren det beste skussmål for turen. I tillegg til å være rolig, klar og pedagogisk er han også en ytterst trivelig kar å ha med på tur. Vi storkoste oss! Nå har vi også fått smaken på å kunne dra på seiltur med leiet båt, og er ellers i gang med prosessen både for å skaffe oss båt og for å få resten av familien på kurs, og Oslo Seilskole er en selvsagt anbefaling.

Tilbakemeldingene har kommet på mail eller via evalueringsskjemaer.
Foruten slike korte tilbakemeldinger har det hendt at noen skriver en ekstra hilsen som takk for kurset. Her gjengir vi en av dem ordrett, bortsett fra at vi har tillatt oss selv å skrive "instruktøren" der det i virkeligheten er oppgitt et navn på instruktøren.

"Jeg synes kurset har vært helt utrolig bra og over alle forventninger, og har derfor ingen ting å sette fingeren på. Jeg vil imidlertid gjerne si at jeg synes det har vært særlig bra å ha en så engasjert instruktør, og jeg fikk inntrykk av at instruktøren virkelig ville at vi skulle lære dette alle sammen - noe man alt for sjelden opplever på kurs av ulike slag. Virkelig en dyktig instruktør som vet hvordan man skal lære bort til andre, og det var virkelig moro å gå på kurset.
Jeg synes teoridelen (nå Båtførerprøven, red. bemerkning) var lagt opp veldig pedagogisk bra med god variasjon i undervisningen (teori, praktiske erfaringer, historier, filmklipp, knuteknyting osv.) Det er inspirerende å få presentert teorien på en slik måte, og instruktøren var også veldig kyndig og veldig hjelpsom hvis det var noe vi lurte på.
Den praktiske delen var også veldig bra, og det var et fint antall deltakere på båten. Det er - naturlig nok når alt er nytt - litt vanskelig å følge med på hva som skjer og forklares rundt seg hvis man konsentrerer seg om sin egen "oppgave", men jeg synes instruktøren var flink til å få alle til å få vært med på alt i løpet av kurset.
Jeg føler jeg har lært veldig mye på kurset, og at jeg nå faktisk forstår mye om seiling og også navigasjon -nå gjenstår bare å praktisere kunnskapen! Vil på det varmeste anbefale kurset til andre. Tusen takk! "

Vi håper at du også vil like det du opplever og lærer på kurset, at du vil ha glede av investeringen underveis og resten av livet.

 

Spørsmål?

Se på spørsmål og svar hvis du lurer på noe.
Les om seiling hvis du vil vite mer om dette.
Hva sier kundene om kursene våre?
Hvem er instruktører på kursene?